A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Голованівський професійний ліцей
Кіровоградської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактична робота

З групою 31 ОСА проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо ризику прихованого використання супротивником неповнолітніх осіб на шкоду державній безпеці України

11:50 29.02.2024

Я В СЕРЦІ МАЮ ТЕ, ЩО НЕ ВМИРАЄ!

До 153 річниці від дня народження Лесі Українки в КЗ ,, Голованівський професійний ліцей КОР,, класним керівником групи 21 ТМ Мариною ПАТИК  була проведена виховна година   «Я в серці маю те, що не вмирає!». Здобувачі освіти ознайомились з цікавими фактами з біографії письменниці та поринули у віртуальну подорож Лесиних маршрутів, де відбувалися переломні події з життєвого та творчого шляху поетеси. Вкотре доведено, що українська жінка, попри війну, є символом щастя й незламності, як і Леся Українка. (blue_heart)(yellow_heart)

08:32 21.02.2024

Проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності            в комунальному закладі «Голованівський професійний ліцей Кіровоградської обласної ради» 

               На виконання спільного наказу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області та департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації від 18.07.2023 року № 228/205-од «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності в закладах освіти області у 2023/2024 навчальному році», відповідно наказу директора ПТУ № 38 смт. Голованівськ від 20.07.2023 року № 31 «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності в ПТУ № 38 у 2023-2024 навчальному році», з метою прищеплення учням навичок бережливого ставлення до свого здоров’я, навчання як діяти щоб зберегти здоров’я в умовах воєнного часу в КЗ «Голованівський професійний ліцей КОР» з 29.01.2024р. по 02.02.2024р. проводився  Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Здоров’я – це благо,  дане нам природою...». 

13:51 12.02.2024

Майстер-клас "Волонтерська діяльність"

Майстер виробничого навчання Риковський Б.П. з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування"є волонтер в складі волонтерської спілки "Янголи світла". Ним проводяться майстер-класи для учнів Голованівського професійного ліцею, з виготовлення автономних лампочок і ліхтариків з використаних електронних цигарок для ЗСУ. Залучення та мотивація учнів до волонтерства та створення дуже необхідних гаджетів для ЗСУ з підручних матеріалів, дає змогу кожному підлітку усвідомити, що в них є можливість допомогти нашим захисникам. Детальніше про волонтерську діяльність Риковського Б.П.

13:47 12.02.2024

Тиждень історії в Голованівському професійному ліцеї

Проведення тижня історії було спрямовано на те, щоб сформувати в здобувачів освіти знання про основні віхи з історії становлення України, її Збройних сил; її тривожне сьогодення, вміння розуміти єдність і цілісність держави; створити умови для виховання рис патріотизм, національної гордості за свій нескорений народ, його збройні сили; формувати готовність бути повноцінними членами суспільства, які зможуть знайти шлях до стабільності, миру і злагоди в Україні.

13:45 12.02.2024

«Герої живуть поряд із нами»

  В Голованівському професійному  ліцеї  відбулася зустріч з молодшим сержантом Яковенком Олегом Андрійовичом. Викладач історії Олена Демченко разом з здобувачами освіти підготувала і провела невеличкий патріотичний виховний захід. Учні читали вірші, співали пісень зі словами подяки і шани для воїнів ЗСУ за їхню мужність, силу волі, витривалість.  Вшанували хвилиною мовчання і воїнів-земляків, які «душу й тіло поклали за нашу свободу». Олег Андрійович розповів про службу , про своїх побратимів, нелегку роботу на фронті та обов'язкову перемогу!   На кінець зустрічі воїн  побажав присутнім здобувачам освіти старанно вчитися, бо саме вони в майбутньому будуть розбудовувати нашу країну — вільну і соборну Україну.

10:36 08.02.2024

Урок до Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

6 лютого у Голованівському професійному ліцеї, викладачем Мельником О.В., було проведений урок присвячений до Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Мета - сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах, про шляхи їх подолання.

10:12 08.02.2024

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ

В Голованівському професійному ліцеї з учнями випускних груп відбулася онлайн профорієнтація з Одеським державним аграрним університетом.

15:07 05.02.2024

МАРАФОН ДОБРИХ СПРАВ

Учні КЗ «Голованівського професійного ліцею КОР» систематично займаються волонтерською та благодійницькою діяльністю. З метою популяризації культури благодійництва долучилися до освітньої ініціативи #МарафонДобрихСправ в межах міжнародного благодійного руху #ЩедрийВівторок, який є частиною #GivingTuesday, організованого Національним банком України та благодійними фондами, щоб допомагати ефективно та з максимальною користю.

08:37 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень