A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Голованівський професійний ліцей
Кіровоградської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 2024

Профорієнтація від Уманського національного університету садівництва

10:49 15.04.2024

МІННА БЕЗПЕКА: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ТА ВИКОНУВАТИ

Щоб збільшити шанси українських дітей залишитися неушкодженими в цій війні, потрібно якомога доступніше доносити їм інформацію про небезпеки, які чатують їх саме у воєнний час.

10:46 15.04.2024

#ідеяSTEMтиждень_spring2024

#ідеяSTEMтиждень_spring2024 Можемо! Плануємо! Діємо! Розвиваємось! Комунальний заклад «Голованівський професійний ліцей Кіровоградської обласної ради» долучається до проведення заходу #STEMтиждень_spring2024 у рамках фестивалю «STEM-весна - 2024

11:19 01.04.2024

ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИ

З метою профілактики негативних звичок серед учнівського середовища, практичним психологом О.Гордієнко, було проведено годину спілкування з учнями І курсу на тему: «Шкідливі звички та їх негативний вплив на наше здоров’я та майбутні досягнення».

10:45 01.04.2024

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

Урок виробничого навчання – це завжди цікаво та практично. Майстром виробничого навчання  Розвозчиком  А.Д,  з професії «Тракторист-машиніст  с/г виробництва» проведено урок виробничого навчання.   Підготовка до роботи машинно-тракторного агрегату для передпосівного обробітку грунту має важливе значення для тракториста-машиніста. Знання учнями цієї теми є невід’ємною частиною знань, умінь і навичок професіоналізму тракториста-машиніста, що дозволяє йому якісно виконувати культивацію, боронування. Від чого в великій мірі залежить врожайність. Культивація, боронування займають вагомий процент в усій кількості виконуваних механізатором робіт і якість їх, а також продуктивність.

10:43 01.04.2024

СЛОВА, ЩО ЄДНАЮТЬ УКРАЇНУ

  В КЗ  ,,Голованівський професійний ліцей КОР,, Всесвітній день поезії було пов'язано з творчістю поетеси сучасності Ліни Костенко. 

13:23 21.03.2024

ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ ГРОШЕЙ

У КЗ «Голованівському професійному ліцеї КОР» класний керівник групи 11 ОСА,  Мельник Олександр Валентинович, долучив учнів до  віртуального туру до Музею грошей у супроводі гіда.

14:33 12.03.2024

МОЯ ПРОФЕСІЯ «АДМІНІСТРАТОР, ОФІСНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ (БУХГАЛТЕРІЯ).

Майстром виробничого навчання, з професії «Адміністратор. Офісний службовець (бухгалтерія)», Леонтюк Тетяною Миколаївною, проведений відкритий урок на тему «Застосування ділової етики та культури спілкування». Мете уроку узагальнити основні практичні навички, які потрібні для роботи з організацією обслуговування відвідувачів. Правила ділового спілкування, вміння слухати, говорити та формулювати зрозумілі запитання – гарантує успіх не лише на регіональному чи держаному, а й на міжнародному рівні. Знання зон спілкування та вміння правильно використовувати правила ділового спілкування сприяють досягненню поставленої мети та наочно демонструють рівень культурного розвитку співрозмовника.

10:15 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень