A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Голованівський професійний ліцей
Кіровоградської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритий урок, згенерований на платформі Bookcreator, на тему "Документація щодо особового складу. Резюме"

Продовжуючи тиждень професії "Офісний службовець (бухгалтерія). Адміністратор" викладач спецдисциплін Гринько Олена Леонідівна провела відкритий урок, згенерований на платформі Bookcreator, на тему "Документація щодо особового складу. Резюме". Здобувачі освіти перевіряли домашнє завдання у програмі сlasstime, знайомилися із сучасними платформами створення кваліфікованого резюме Canva, Vizard, виконували вправи на закріплення вивченого матеріалу через вправу у Learning apps.

10:44 07.03.2024

СЕЛФІ-ЧЕЛЕНДЖ 

#Голованівський професійний ліцей СЕЛФІ-ЧЕЛЕНДЖ  До дня народження Тараса Григоровича Шевченка в Голованівському професійному ліцеї відбувся селфі-челендж "Тарас Шевченко каже", під час якого всі бажаючі мали змогу зробити селфі з поетом💙💛 Організували захід викладачі української мови та літератури Тетяна Іванішина та Марина Патик.

10:33 07.03.2024

КУДИ ХОДЯТЬ ПОДАТКИ?

У рамках тижня професії "Офісний службовець (бухгалтерія). Адміністратор" 4 березня відбувся урок-зустріч на тему "Куди ходять податки?" Гостем заходу була начальник Голованівської Державної податкової інспекції Загородня Олена Олексіївна. Метою уроку було ознайомити учнів із роботою податкової інспекції та з'ясувати все, що пов'язане з податками, куди вони йдуть та на які потреби використовуються у нашій державі, а також важливість сплати прозорих розрахунків. Пройшли реєстрацію у застосунку "Моя податкова у смартфоні".

14:18 04.03.2024

УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

27 лютого 2024 року був проведений відкритий урок виробничого навчання за професією ,,Офісний службовець (бухгалтерія). Адміністратор'' зі здобувачами освіти І курсу майстром виробничого навчання Світланою Риковською. Тема уроку: "Облік основних засобів. Нарахування амортизації прямолінійним методом"

12:08 29.02.2024

10 РОКІВ ВІЙНИ ...

“Наша зброя – це наша правда, а наша правда в тому, що це наша земля, це наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати”, – Президент України Володимир Зеленський Здобувачі освіти, викладач історії Олена Демченко на уроці пам’яті згадували історичні події, які передували повномасштабному вторгненню росії в Україну, обговорювали з учнями і усвідомлювали головні наративи річниці війни. Вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих в російсько-українській війні. Вічна пам'ять українським Героям! Військовим, медикам, волонтерам, діткам... Та всім цивільним українцям, життя яких забрала агресія росії.

12:07 29.02.2024

КРИМ -ЦЕ УКРАЇНА

26 лютого в Україні відзначають День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Викладач історії Олена Демченко з здобувачами освіти 11КК провела інформаційну хвилину «Крим- це Україна»

12:05 29.02.2024

ВИПУСК 2024 професфя Кухар-Кондитер

Доля нашої мови залежить і від того, як відгукнеться на рідне слово наша душа, як рідне слово бринітиме в цій душі, як воно житиме в ній. Олесь Гончар До Міжнародного дня рідної мови в КЗ "Голованівський професійний ліцей КОР" класний керівник групи 11 ТМ Тетяна Іванішина провела виховний захід "Мова. Воля. Україна ". Здобувачі освіти дізнались про важкі періоди становлення української мови, довгий шлях боротьби українського народу за самоідентичність. Дійшли висновку, що наша мова - важливий носій цінностей, знань, які передаються з покоління в покоління. Її доля - в наших руках.

11:57 29.02.2024

"Біль Афганістану не вщуха..."

Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

11:56 29.02.2024

ЄДНАЙМОСЯ! МИ СИЛЬНІ! МИ РАЗОМ!

День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє. Викладачка історії Олена Демченко разом з здобувачами освіти долучилася до відзначення свята.

11:53 29.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень