A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Голованівський професійний ліцей
Кіровоградської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

29 січня – День пам’яті Героїв Крут – важлива подія в історії державотворення України.

З здобувачами освіти 11КК, майстер Тетяна Кармазановська, 31ТМ, класний керівник Горбатюк С.М.,майстер Піскорський В.В., викладач історії Олена Демченко провела виховний захід «Трагедія Крут: крізь призму минулого та сучасного». Учні вшанували хвилиною мовчання тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішніх днів, спить в знаних і безіменних могилах, розкиданих по рідній і чужій землі.

10:17 30.01.2024

Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерного мислення.

Учні Голованівського Професійного ліцею Кіровоградської обласної ради взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерного мислення. Учні разом з викладачем інформатики Мельник О. В. 11 учнів отримали сертифікати за відмінний результат

10:16 30.01.2024

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ

В Голованівському професійному ліцею, викладачем з предмета Технології, було створено на уроці пуф, Табурет від Paper Tiger та гітари з підручних матеріалів. Учні творчо та відповідально віднеслися до даної роботи, Дана робота дала змогу взяти участь учням 11 ОСА та викладачу Мельнику О.В. в ІНЖЕНЕРНОМУ ТИЖНІ 2024 #Інженерний_день #Професійно_технічне_училище_38_смт_Голованівськ #Освітній_Простір_Кіровоградщини  

10:12 30.01.2024

Онлайн зустріч на тему "КІБЕРБЕЗПЕКА"

Для учнів #ГПЛ інспектором відділу протидії кіберзлочинам в Кіровоградській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, Бондаренко Є.С., було проведено онлайн зустріч на тему "КІБЕРБЕЗПЕКА"

13:01 26.01.2024

«Тільки в єдності наша сила»

Під таким девізом викладач історії Олена Демченко з здобувачами освіти #ГПЛ провела урочисту лінійку до Дня Соборності України. Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну, незалежну, соборну державу та є результатом складного і довготривалого процесу її формування. Так, 22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання цього дня Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. В нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави.

08:40 24.01.2024

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня 2024 року Україна відзначає 105 річницю Соборності України. День Соборності України – це про нашу єдність, про об’єднання своїх східних та західних земель, про  день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році.  Доброю традицією у святкуванні Дня Соборності та Свободи України, є живий ланцюг, в якому проявляється єдність Українського народу.  Пам’ятаємо, що Соборність – це символ. Символ віри в те, що саме в єдності наша сила! Тож, віримо у  мирне, щасливе майбутнє нашої прекрасної країни, що зветься Україна!

09:40 23.01.2024

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

День 22 січня назавжди залишиться в історії нашого народу як свято Соборності України.

09:12 23.01.2024

ТИЖДЕНЬ ЕЛЕКТРОМОНТЕРІВ

В рамках тижня з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» майстром виробничого навчання О.В. Дроботом. проведено відкритий урок на тему «Підключення люмінантних ламп». Учні навчилися працювати зі схемами газонаповнених ламп. Майстром виробничого навчання С.О. Личко провів відкритий урок на тему «Вимірювання контуру заземлення» Учні навчилися працювати з приладом М416, заповнювати протоколи проведення вимірювання та складання схеми монтажу контуру заземлення. Викладачем спецдисциплін Б.І. Хомяком, проведено відкритий урок на тему «Електромонтажні роботи». Учні ознайомились з принципом організації та порядку організації електромонтажних робіт та порядком введення в експлуатацію змонтованого обслуговування.

09:02 28.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень