A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Голованівський професійний ліцей
Кіровоградської обласної ради

ЗАСІДАННЯ  МК  З ПРОФЕСІЇ «КУХАР; КОНДИТЕР»

Дата: 11.11.2024 15:30
Кількість переглядів: 40

📝 Відповідно до річного плану роботи методичної комісії викладач та майстри виробничого навчання за професіями «Кухар; Кондитер»  провели чергове засідання.

👩‍🍳  У ході засідання були розглянуті питання щодо планування та  проведення відкритих уроків,
дидактичного забезпечення з використанням розділів про раціональне харчування, його корисність, та теперішнє впровадження в харчування дітей. Розглянули збірник рецептур від Євгена Клопотенко та включили страви до уроків  виробничого навчання та предмету "Технологія приготування їжі".
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень