ТИЖДЕНЬ З ПРОФЕСІЇ КУХАР-КОНДИТЕР
З 1 по 5 травня в професійно- технічному училищі №38 смт.Голованівськ відбувся предметний тиждень з професії «Кухар – кондитер». Метою проведення тижня було підвищення інтересів учнів до обраної професії, здійснення зв’язку теорії та практики, виховання прагнення до досягнення високих результатів при отриманні професії.Стартував він із конкурсу стінгазет, які учні створювали самостійно. Далі відбувся майстер – клас десерту « Квітка в шоколадному стаканчику» у виконанні майстра виробничого навчання Колодійчук В.М.
Цього ж дня викладач Чорна І.С. провела виховну годину на тему «Ми Україна».
Другого дня тижня було проведено відкритий урок з виробничого навчання в групі 11КК майстром Колодійчук В.М. на тему: « Приготування страв з яєць та сиру».
3 травня викладач Чорна І.С. провела відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі» на тему : «Технологія приготування соусів»
Також цього дня відбувся конкурс професійної майстерності на тему: "Кмітливий кухар" в групі 31КК, захід провела майстер виробничого навчання Кармазановська Т.А. Переможець конкурсу була нагороджена солодким подарунком, а решта учасників нагороджені грамотами .
Продовжили предметний тиждень майстри групи 21 КК Гордієнко О.В. та Дробуш Г.В. з проведенням відкритого уроку виробничого навчання на тему: « Нарізання овочів складними формами. Складання композицій».
Завершився тиждень учнівським майстер – класом. Учениця групи 21 КК Ковбасюк Інга продемонструвала показ приготування холодної закуски «Кімбап», а учениця групи 11КК показала приготування страви: «Приготування печені по - домашньому в їстівному горщечку»