A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Голованівський професійний ліцей
Кіровоградської обласної ради

Урок спецдисциплін з професії "Кухар-кондитер"

Дата: 25.10.2023 09:42
Кількість переглядів: 62

НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ

У #ПТУ38 викладачем предмета «Устаткування підприємств харчування» Чорна І.С. провела нестандартний урок з теми "Устаткування для смаження їжі" в групі 11 - КК.

За мету уроку було поставлено формування компетентностей учнів з теми уроку, розвиток умінь пошукової діяльності та творчих здібностей у процесі вивчення нового матеріалу. Розслідування проблеми здорового харчування та роль сучасних фритюрниць при приготуванні корисної їжі.

Учнів групи 11КК були об’єднані у три творчі команди, які отримали заздалегідь завдання для розслідування питань з особливостей будови та роботи інноваційних фритюрниць. Під час уроку вдало було використано такі методи та прийоми навчання: «За і «Проти», інтерактивна дискусія, рішення проблемних ситуацій. Це сприяло створенню на уроці ефективної та цікавої атмосфери, де панувала активна та творча діяльність учнів.

На зображенні може бути: 8 людей та текст «1-прямокутна конфорка; 2 регулятор температури конфорок; духовка;4- датчик-реле температури; свитловий ндикатор включеной плити: захисне заземлення; регулююча нижка; 8 бична панель; -система управлння плитою; упраалиння духовкою; -контейнер для эбору жиру: 12 система гастросмност; 13 ручка духовки, урок "устаткування пдприемств харчування" 11-кк 한»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень