Урок спецдисциплін з професії "Кухар-кондитер"
НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ
У #ПТУ38 викладачем предмета «Устаткування підприємств харчування» Чорна І.С. провела нестандартний урок з теми "Устаткування для смаження їжі" в групі 11 - КК.
За мету уроку було поставлено формування компетентностей учнів з теми уроку, розвиток умінь пошукової діяльності та творчих здібностей у процесі вивчення нового матеріалу. Розслідування проблеми здорового харчування та роль сучасних фритюрниць при приготуванні корисної їжі.
Учнів групи 11КК були об’єднані у три творчі команди, які отримали заздалегідь завдання для розслідування питань з особливостей будови та роботи інноваційних фритюрниць. Під час уроку вдало було використано такі методи та прийоми навчання: «За і «Проти», інтерактивна дискусія, рішення проблемних ситуацій. Це сприяло створенню на уроці ефективної та цікавої атмосфери, де панувала активна та творча діяльність учнів.